Bahan Lingkungan Suzhou Tianfeng, didegake ing taun 2008, minangka perusahaan sing komprehensif
Tirai pakai rumah sakit berkualitas tinggi kanthi kemampuan riset lan pangembangan, desain lan produksi.
Produk kami kalebu tirai standar, tirai bolong lan tirai cetak.

babagan
Tianfeng

Teknologi Bahan Lingkungan Suzhou Tianfeng, didegake ing taun 2008, minangka perusahaan komprehensif sing spesialisasi tirai pakai rumah sakit berkualitas tinggi kanthi kemampuan riset lan pangembangan, desain lan produksi. Produk kalebu tirai pakai standar, tirai bolong lan tirai cetak. Kabeh nganggo pancing lan label panas.

Tirai pakai generasi anyar kita dirancang kanggo ngganti tirai sing bisa digunakake maneh lan bisa dicuci nganggo tabungan biaya sing penting lan kontrol infeksi sing luwih apik.

Kita spesialis kontrol infeksi efektif sing efektif, pabrik tirai anti-bakteri lan tahan api.

warta lan informasi