• SX8B0009

Tinjauan Umum Perusahaan

Suzhou Tianfeng

Lingkungan Bahan Teknologi Co, Ltd.

Kita duwe luwih saka 10+ taun pengalaman manufaktur

Kita spesialis kontrol infeksi efektif sing efektif, pabrik tirai anti-bakteri lan tahan api. Kanthi produk bermutu, kita dadi salah sawijining perusahaan sing paling dipercaya ing industri iki kanggo fasilitas medis.

Komitmen kita kanggo ngasilake asil nggawe kita bisa nggawe hubungan sing tetep dawa karo para pelanggan ing saindenging jagad lan nindakake janjine saben-saben.

Teknologi Bahan Lingkungan Suzhou Tianfeng, didegake ing taun 2008, minangka perusahaan komprehensif sing spesialisasi tirai pakai rumah sakit berkualitas tinggi kanthi kemampuan riset lan pengembangan, desain lan produksi. Produk kami kalebu tirai standar, tirai bolong lan tirai cetak. Kabeh nganggo pancing lan label panas. Tirai pakai generasi anyar kita dirancang kanggo ngganti tirai sing bisa digunakake maneh lan bisa dicuci nganggo tabungan biaya sing penting lan kontrol infeksi sing luwih apik.

SX8B0036
CONTACT-US

GARIS PRODUKSI POLYPROPLENE

Lini produksi iki minangka serat filamen polipropilena peralatan kain nonwoven spunbonded. Bahan baku yaiku polipropilena (PP). Kain nonwoven sing diprodhuksi duwe kekuwatan dhuwur, alus alus, alus, anti bakteri, tahan korosi, kekuatan tarik tingkat dhuwur lan tingkat pemanjangan. Werna lan bobot kain bisa beda-beda miturut panjaluk pelanggan.

aboutxq

Pengalaman Sugih

13+ taun pengalaman nggawe tirai cubicle sing bisa digunakake.

Standar Internasional

Bukti kanggo memenuhi standar internasional anti-bakteri lan tahan api.

Produksi Antibakteri

Lini produksi anti-bakteri independen.

Pengalaman Taun
Pakar Profesional
Wong sing Bakat
Klien sing Seneng
SX8B0032
SX8B0040
SX8B0050