• SX8B0009
  • Eyelets only

    Mung eyelet

    Tirai sing bisa digunakake yaiku nambah cara rumah sakit ngatur prosedur lan tampilan reresik. Dheweke dirancang supaya wektu ganti ganti saya murah lan tetep awet supaya bisa digantung nganti langsir tradisional. Dheweke duwe tahan api sing penting, nyegah bakteri lan privasi tirai tradisional sing digabung karo warna sing menarik, daur ulang lan bahan sing bisa dibuwang, biaya sing cukup lan instalasi sing gampang.
  • Fixed-steam Hook

    Telpon-uap pancing

    Tirai sing bisa digunakake yaiku nambah cara rumah sakit ngatur prosedur lan tampilan reresik. Dheweke dirancang supaya wektu ganti ganti saya murah lan tetep awet supaya bisa digantung nganti langsir tradisional. Dheweke duwe tahan api sing penting, nyegah bakteri lan privasi tirai tradisional sing digabung karo warna sing menarik, daur ulang lan bahan sing bisa dibuwang, biaya sing cukup lan instalasi sing gampang.
  • Lollipop Hook

    Pancing Lollipop

    Tirai sing bisa digunakake yaiku nambah cara rumah sakit ngatur prosedur lan tampilan reresik. Dheweke dirancang supaya wektu ganti ganti saya murah lan tetep awet supaya bisa digantung nganti langsir tradisional. Dheweke duwe tahan api sing penting, nyegah bakteri lan privasi tirai tradisional sing digabung karo warna sing menarik, daur ulang lan bahan sing bisa dibuwang, biaya sing cukup lan instalasi sing gampang.
  • Nested U Hook

    Sarang U Pancing

    Tirai sing bisa digunakake yaiku nambah cara rumah sakit ngatur prosedur lan tampilan reresik. Dheweke dirancang supaya wektu ganti ganti saya murah lan tetep awet supaya bisa digantung nganti langsir tradisional. Dheweke duwe tahan api sing penting, nyegah bakteri lan privasi tirai tradisional sing digabung karo warna sing menarik, daur ulang lan bahan sing bisa dibuwang, biaya sing cukup lan instalasi sing gampang.
  • Quick-fit Hook

    Cepet-cepet pancing

    Tirai sing bisa digunakake yaiku nambah cara rumah sakit ngatur prosedur lan tampilan reresik. Dheweke dirancang supaya wektu ganti ganti saya murah lan tetep awet supaya bisa digantung nganti langsir tradisional. Dheweke duwe tahan api sing penting, nyegah bakteri lan privasi tirai tradisional sing digabung karo warna sing menarik, daur ulang lan bahan sing bisa dibuwang, biaya sing cukup lan instalasi sing gampang.
  • S Hook

    S Pancing

    Tirai sing bisa digunakake yaiku nambah cara rumah sakit ngatur prosedur lan tampilan reresik. Dheweke dirancang supaya wektu ganti ganti saya murah lan tetep awet supaya bisa digantung nganti langsir tradisional. Dheweke duwe tahan api sing penting, nyegah bakteri lan privasi tirai tradisional sing digabung karo warna sing menarik, daur ulang lan bahan sing bisa dibuwang, biaya sing cukup lan instalasi sing gampang.
  • U Hook

    U Pancing

    Tirai sing bisa digunakake yaiku nambah cara rumah sakit ngatur prosedur lan tampilan reresik. Dheweke dirancang supaya wektu ganti ganti saya murah lan tetep awet supaya bisa digantung nganti langsir tradisional. Dheweke duwe tahan api sing penting, nyegah bakteri lan privasi tirai tradisional sing digabung karo warna sing menarik, daur ulang lan bahan sing bisa dibuwang, biaya sing cukup lan instalasi sing gampang.