• SX8B0009
  • Healthcare Workers Stricken by COVID Fight for Compensation Benefits

    Petugas Kesehatan Diserang dening COVID Berjuang kanggo Mupangat Kompensasi

    Nganti saiki, para pekerja kasebut kudu mbuktekake kanthi yakin manawa dheweke kena infeksi ing pegaweane. Nanging 16 negara saiki nganggep tugas kasebut dilebokake ing rumah sakit: Priksa manawa buruh kasebut ora nandhang penyakit kasebut. Salah sawijining elemen sing nyebabake penyakit coronavirus 2019 (COVID-19) ...
    Waca liyane
  • EPA Greenlights Lysol Disinfectant Spray to Combat COVID-19

    EPA Greenlight Semprotan Disinfektan Lysol Kanggo Ngempur COVID-19

    Badan Perlindungan Lingkungan (EPA) wis nyetujoni Semprot Disinfektan Lysol kanggo nglawan SARS-CoV-2, virus sing nyebabake penyakit coronavirus 2019 (COVID-19). Badan Perlindungan Lingkungan (EPA) wis nyetujoni Semprotan Disfektan Lysol kanggo nglawan SARS-CoV-2, virus sing nyebabake coronavirus ...
    Waca liyane
  • Skilled Nursing Facilities Remain Vulnerable to COVID-19

    Fasilitas Keperawatan trampil tetep rentan kanggo COVID-19

    Perlu banget kanggo nyedhiyakake SNF kanthi sumber daya sing luwih akeh, ora mung babagan peralatan proteksi pribadi, nanging uga sumber daya pencegahan infeksi kritis lan staf. Wiwit wiwitan pandemi SARS-CoV-2 / COVID-19 ing Amerika Serikat, kita wis akeh ngerti kerentanan ...
    Waca liyane