• SX8B0009

Perlu banget kanggo nyedhiyakake SNF kanthi sumber daya sing luwih akeh, ora mung babagan peralatan proteksi pribadi, nanging uga sumber daya pencegahan infeksi kritis lan staf.

Wiwit wiwitan pandemi SARS-CoV-2 / COVID-19 ing Amerika Serikat, kita wis akeh ngerti kerentanan populasi pasien tartamtu. Wiwitane, fasilitas keperawatan sing trampil lan fasilitas perawatan jangka panjang liyane wiwit nuduhake kecenderungan panularan infeksi virus.

Saka sumber pencegahan infeksi sing winates kanggo populasi pasien sing rentan lan asring staf saya langsing, lingkungan kasebut nuduhake janji supaya penyakit kasebut ditahan. Nalika ngerti manawa iki bakal dadi titik sing ringkih, pira sing kena infeksi? Ing awal wabah kasebut, tes mung ditindakake kanggo wong sing nandhang gejala, nanging amarga sumber daya saya tambah, uga kasedhiyan tes. Sinau anyar saka Pusat Kontrol Morbiditas lan Mortality Weekly Control (MMWR) kanggo Penyakit Penyakit (MMWR) ngevaluasi prevalensi COVID-19 ing fasilitas keperawatan trampil (SNF) ing Detroit wiwit wulan Maret nganti Mei taun iki.

Nggunakake survey prevalensi poin ing ngendi kabeh staf lan warga dites tanpa preduli gejala, dheweke nemokake statistik sing nguwatirake banget ing rong puluh enem SNF Detroit. Pengujian kedadeyan ing pirang-pirang fasilitas adhedhasar prioritas lan ditindakake bebarengan karo departemen kesehatan kutha. Kajaba iku, para peneliti nindakake pambiji lan konsultasi pencegahan infeksi ing lokasi- "Loro penilaian IPC tindak lanjut ditindakake kanggo 12 fasilitas sing melu survey kaping pindho lan kalebu ujian praktik koohorting nggunakake lantai fasilitas, pasokan lan panggunaan peralatan proteksi pribadi, tangan praktik kebersihan, perencanaan mitigasi staf, lan kegiatan IPC liyane. ”

Departemen kesehatan lokal mbiyantu nglumpukake informasi babagan asil positif, status gejala, rawat inap ing rumah sakit, lan korban jiwa. Pungkasane, para peneliti nemokake yen wiwit tanggal 7 Maret nganti 8 Mei, 44% saka 2.773 warga SNR Detroit ditemokake positif kanggo SARS-CoV-2 / COVID-19. Umur rata-rata kanggo warga positif yaiku 72 taun lan 37% pungkasane mbutuhake rawat inap. Sayange, 24% wong sing tes positif, tiwas. Penulis nyathet manawa "Antarane 566 pasien COVID-19 sing nglaporake gejala, 227 (40%) tilar donya sajrone 21 dina tes, dibandhingake karo 25 (5%) ing antarane 461 pasien sing ora nglaporake gejala; 35 (19%) tiwas ing 180 pasien sing status gejala ora dingerteni. "

Saka 12 fasilitas sing melu survey prevalensi poin nomer loro, wolu wis ngetrapake kohorting pasien positif ing dhaerah khusus sadurunge survey. Umume fasilitas duwe sensus udakara 80 pasien lan sing dites sajrone survey kaping pindho, 18% duwe asil sing positif lan ora dingerteni positif. Minangka penulis nyathet, panliten iki nuduhake kerentanan populasi pasien iki lan tingkat serangan sing dhuwur. Ing 26 SNF kasebut, ana tingkat serangan 44% lan rawat inap ing rumah sakit sing ana gandhengane karo COVID-19 saka 37%. Nomer kasebut kaget lan nuduhake kebutuhan terus kanggo deteksi dini, upaya pencegahan infeksi, kohorting, lan kolaborasi karo departemen kesehatan masyarakat lokal. Perlu banget kanggo nyedhiyakake SNF kanthi sumber daya sing luwih akeh, ora mung babagan peralatan proteksi pribadi, nanging uga sumber daya pencegahan infeksi kritis lan staf. Amarga iki lingkungan sing rentan, dhukungan terus dibutuhake ora mung suwene pandemi nanging uga sawise.


Wektu kiriman: Jun-03-2020