• SX8B0009
  • Standard curtains

    Langsir standar

    tirai digawe saka 100% polipropilena sing duwe pengaruh lingkungan paling murah ing materi apa wae - sintetik utawa konversi.
  • Standard curtains

    Langsir standar

    tirai digawe saka 100% polipropilena sing duwe pengaruh lingkungan paling murah ing materi apa wae - sintetik utawa konversi.
  • Standard curtains

    Langsir standar

    tirai digawe saka 100% polipropilena sing duwe pengaruh lingkungan paling murah ing materi apa wae - sintetik utawa konversi.
  • Printed disposable curtains-Animal

    Tirai sing bisa dicithak-Kewan

    Werna sing apik banget kanthi macem-macem pola sing bisa digunakake ing bangsal bocah.
  • Printed disposable curtains-Balloon

    Tirai sing bisa dicithak-Balon

    Werna sing apik banget kanthi macem-macem pola sing bisa digunakake ing bangsal bocah.
  • Printed disposable curtains-Koala

    Tirai sing bisa dicithak-Koala

    Werna sing apik banget kanthi macem-macem pola sing bisa digunakake ing bangsal bocah.
  • Printed disposable curtains-Sunbird

    Tirai sing bisa dicithak-Sunbird

    Werna sing apik banget kanthi macem-macem pola sing bisa digunakake ing bangsal bocah.
  • Mesh-top disposable curtains

    Tirai sing bisa digunakake ing ndhuwur bolong

    Gorden kanthi bolong ing sisih ndhuwur tirai kanggo tirai sing dipasang ing plafon yen sampeyan tundhuk karo peraturan geni.
  • Mesh-top disposable curtains

    Tirai sing bisa digunakake ing ndhuwur bolong

    Gorden kanthi bolong ing sisih ndhuwur tirai kanggo tirai sing dipasang ing plafon yen sampeyan tundhuk karo peraturan geni.
  • Integral mesh disposable curtains

    Langsir integral bolong integral

    Gorden kanthi bolongan sing ditinju ing sisih ndhuwur tirai supaya cahya lan hawa bisa sirkulasi.
  • Eyelets only

    Mung eyelet

    Tirai sing bisa digunakake yaiku nambah cara rumah sakit ngatur prosedur lan tampilan reresik. Dheweke dirancang supaya wektu ganti ganti saya murah lan tetep awet supaya bisa digantung nganti langsir tradisional. Dheweke duwe tahan api sing penting, nyegah bakteri lan privasi tirai tradisional sing digabung karo warna sing menarik, daur ulang lan bahan sing bisa dibuwang, biaya sing cukup lan instalasi sing gampang.
  • Fixed-steam Hook

    Telpon-uap pancing

    Tirai sing bisa digunakake yaiku nambah cara rumah sakit ngatur prosedur lan tampilan reresik. Dheweke dirancang supaya wektu ganti ganti saya murah lan tetep awet supaya bisa digantung nganti langsir tradisional. Dheweke duwe tahan api sing penting, nyegah bakteri lan privasi tirai tradisional sing digabung karo warna sing menarik, daur ulang lan bahan sing bisa dibuwang, biaya sing cukup lan instalasi sing gampang.